rsz_libelle

Carola Maassen van den Brink
Libelle

Sinds 2007 ben ik werkzaam in de mediawereld. Ik ben gestart bij Reed Business Information waar ik als laatst de functie Uitgever Landleven uitvoerde. Daarnaast heb ik o.a. Elsevier Juist gelanceerd. 1 maart 2015 ben ik gestart bij Libelle. In mei 2016 heb ik Libelle TV gelanceerd, het online video platform van Libelle.

Leeftijd: 34 jaar

Mijn Sessie

Libelle: Hoe innovatie het oudste en grootste mediamerk van Nederland heeft gered.

Tijdens deze presentatie ga ik meer vertellen over de digitale transformatie van Libelle. Ofwel hoe innovatie het oudste en grootste mediamerk van Nederland heeft gered. Al 84 jaar is Libelle mega succesvol. Gedurende deze jaren hebben wij veel moeten veranderen om nummer 1 te blijven. O.a. door digitaal te transformeren, maar ook door ondernemerschap te tonen en nieuwe verdienmodellen te creëren.

Ga terug naar het programma 

 

Bestel Tickets