Iris Graatsma & Eveline Praal

Iris Graatsma & Eveline Praal I YoungCapital

Onze sessie in the Internal Branding:

Cultuur beschermen in een snelgroeiend bedrijf

YoungCapital groeit hard. Keihard. Afgelopen jaar namen we meer dan 500 nieuwe collega’s aan. Leuk natuurlijk, maar ook gevaarlijk. Want onze bedrijfscultuur is de motor achter ons succes. Hoe bewaak je die cultuur in een snelgroeiend bedrijf? Hoe zorg je dat meer dan duizend mensen zich als één gedragen in een bedrijf dat wars is van regeltjes? Hoewel wij daar ook nog niet helemaal uit zijn, komen we wel een heel eind.

Biografie Eveline Praal

Eveline gelooft dat het vertellen van verhalen leidt tot meer begrip, tolerantie en verbinding. Is altijd op zoek naar de diepgang onder de oppervlakte. Kan haar liefde voor verhalen maken én persoonlijkheid perfect kwijt als content manager bij YoungCapital. Werkte hiervoor als copywriter, redacteur en adjunct-hoofdredacteur van een magazine.

Biografie Iris Graatsma

Iris is sinds 2018 Social media manager bij YoungCapital. In deze rol komen zowel creativiteit als strategisch inzicht mooi bij elkaar. Ze vertaalt de merkidentiteit naar campagnes, content en conversaties binnen het snel veranderende speelveld van social media. Daarvoor heeft ze aan bureauzijde gewerkt voor verschillende merken bij social & content bureau SOCIAL.INC, altijd binnen het domein van social media.

Terug naar sprekersoverzicht