rsz_lisa_beerenpoot

Lisa Beerepoot
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Lisa zet als strategisch communicatieadviseur samen met haar collega’s de communicatiekoers uit, initieert campagnes om het waterbewustzijn onder inwoners te vergroten en doet  onderzoek naar de effectiviteit ervan. ‘Ik ben opgegroeid in de Westfriese klei waar ik als kind vaak in de ringvaart zwom. Ik had toen nog geen idee van het waterschap, maar de passie voor water was er al!’

Martijn Brabander
Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Martijn is hoofd van de afdeling Communicatie bij het hoogheemraadschap. Hiervoor werkte hij ondermeer als Bestuursadviseur op het snijvlak van politiek, bestuur en communicatie. Martijn werkt het liefst binnen organisaties met een maatschappelijk doel. Bij het waterschap is dat klimaatverandering en leven met water. “Wij wonen op een bijzondere plek in de wereld en als we dat willen blijven doen dan kunnen we niet zonder goed waterbeheer!”


Onze Sessie

Klimaatverandering: hoe maak je mensen waterbewust?

In onze presentatie laten wij zien hoe wij ons als waterschap voorbereiden op de toekomst en dat vertalen naar campagnes met al doel het waterbewustzijn van de inwoners te vergroten. Dat doen we door middel van toekomstvoorspellingen, issuemanagement en niet in de laatste plaats door het geregeld uitvoeren van onderzoek. Graag nemen we jullie mee in onze inzichten en werkwijze.

Ga terug naar het programma

Bestel Tickets