rsz_marieke_saanmariekesaancmtelecomcommariekesaan

Marieke Saan
CM.com

Marieke Saan werkt inmiddels zeven jaar bij CM.com en is verantwoordelijk voor alle branding binnen de organisatie die wereldwijd actief is in 7 landen. Een taak die zij met passie, betrokkenheid en deskundigheid oppakt. Ze is een echte verbinder en weet waar ze voor staat. Haar verhaal brengt ze dan ook met veel enthousiasme en zal je zeker inspireren.

Mijn Sessie

Merklessen van CM.com: een tech bedrijf met een bijzonder en eigenzinnig DNA

Marieke Saan, verantwoordelijk voor de totale branding bij CM.com, vertelt in een open verhaal hoe zij binnen de internationale organisatie de complete rebranding op een inspirerende en verrassende manier heeft georganiseerd. Ze loopt met je door het proces heen; van merkpositionering tot en met de visuele identiteit en implementatie. En vertelt je uitgebreid wat er goed ging en wat het bedrijf ervan heeft geleerd.

Marieke laat je de route zien die CM.com heeft gelopen om fundamentele merkvraagstukken over de gedeelde droom van de medewerkers te beantwoorden. Je wordt meegenomen in de stappen die CM.com heeft gezet op zoek naar haar Why én gaat weg met concrete handvatten en een methodiek om er zelf mee aan de slag te gaan. Deze bijzondere sessie wil je niet missen!

Ga terug naar het programma 

 

Bestel Tickets