rsz_micha_medendorp

Micha Medendorp
Rituals Cosmetics

Micha Medendorp is sinds begin 2016 Chief Marketing Officer bij Rituals Cosmetics. Hiervoor werkte hij onder meer 8 jaar bij Heinz, oa. als Marketing Director Benelux en daarvoor in marketing en strategy functies bij Mars en Accenture. Afgelopen jaar won Rituals de prestigieuze titel ‘Marketing Company of the Year 2018’ tijdens de Dutch Marketing Awards.

Mijn Sessie

Slow Down with Rituals

Ze zijn er altijd en overal: op ieder moment van elke dag, klaar om opnieuw te worden ontdekt. Het zijn die kleine alledaagse routines die je gemakkelijk over het hoofd ziet.

Rituals helpt je deze momenten bewust te beleven en herinnert je eraan om even een stapje terug te doen en ervan te genieten. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië, Rituals helpt je geluk te vinden in de kleine dingen van het leven.

Tijdens deze presentatie zal Micha Medendorp, Chief Marketing Officer bij Rituals, meer vertellen over hoe Rituals dit doet binnen ‘The Journey’ met consumenten.

Ga terug naar het programma 

 

Bestel Tickets