NIEUWS

NMD18: Waar gaat Wiemer Snijders van The Commercial Works naar toe op de dag der dagen?

15 juni, 2018
Nog 1 week tot Nima Marketing Day editie 2018 op donderdag 21 juni in DeFabrique in Utrecht. MarketingTribune vroeg Wiemer Snijders, partner van The Commercial Works, zijn favoriete sessies met ons te delen.

Peijnenburg

Wat mij betreft een merk dat al jaren op de juiste manier aan de weg timmert. Ben benieuwd met welke ideeën ze van plan zijn om verder te groeien.

Univé

Vooral nieuwsgierig naar hun verhaal en of we wat gaan leren over de rebranding – en de motivatie daarachter.

VGZ

Ben wel benieuwd naar het verhaal van een marketeer uit de zorgverzekeringsmarkt; een industrie met een aparte dynamiek, waar koopgedrag zich sterk concentreert rondom een hele specifieke periode.

Ronald Voorn

Ik ken Ronald als iemand die net als ik de wetenschap een warm hart toedraagt. Hij zal ongetwijfeld iets te vertellen hebben waar ik wat van kan leren.

Peaks

Sijbrand heeft mij destijds betrokken bij de start van het merk en het concept, dus heel objectief ben ik niet, maar wat mij betreft een mooie case van innovatie in de financiële dienstverlening.

Heineken

Altijd interessant om te horen wat een iconisch merk als Heineken van plan is wat betreft het design van hun merk(en).

En mijn dark horse is Rabobank. Ik ben de afgelopen jaren niet heel overtuigd van wat ik van dit merk heb gezien. Het merk heeft ook kritiek gekregen op campagnes waar hun duurzaamheidsambities volgens sommigen te ver waren doorgeslagen. Interessant om te horen hoe de bank daar zelf naar kijkt en of het tot veranderingen heeft geleid.

Ook nog een kaartje bemachtigen voor de dag der dagen? Het kan nog! Dus klik snel hier.