rsz_print_kleur_64_pdp_lannoo_dscf8513

Peter De Prins
Vlerick Business School

Peter De Prins is Professor Change Management, Coaching & Leadership bij Vlerick Business School. Tevens is hij director van het Centre of Expertise in Coaching bij Vlerick.

Peter staat internationaal bekend om zijn praktische toepasbaarheid van modellen op zowel organisatorische als persoonlijke aspecten bij het succesvol begeleiden van organisaties in transformatie. Met zijn dynamische en interactieve aanpak, wordt hij veel gevraagd om daadwerkelijk verandering op gang te brengen.

Professor Peter De Prins heeft recent samen met professor Kurt Verweire en professor Geert Letens het boek “Six Batteries of Change” geschreven.

Mijn Sessie

Verandering leiden: Stabiliteit voorop met de Six Batteries of Change!

Het merendeel van transformatie initiatieven in organisaties mislukken. Waarom is verandering zo moeilijk? Welke rol moet jij nemen in de fase van transformatie? Hoe blijft je dagelijkse business draaien terwijl jij veranderingen doorvoert? In deze workshop neemt Professor Peter de Prins jou bij de hand en geeft je tools om jouw leiderschap in tijden van transformatie te optimaliseren. Dit doet hij aan de hand van de ‘batteries of change’. Volg deze workshop en maak jouw volgende transformatie project een groot succes!

Ga terug naar het programma 

 

Bestel Tickets