Ronald van Zetten

Ronald van Zetten I Vroom & Dreesman

Ronald vervulde  diverse directiefuncties bij Super, DA, HEMA België, PRAXIS, Albert Heijn,  tussen 2003 en 2015 CEO van HEMA BV. Internationale expansie en formule ontwikkeling hielpen HEMA succesvol door de crisis 2008/2014.

In 2015 de stap naar zelfstandig ondernemerschap en richtte hij Retail Expert Network BV op, een adviesbureau voor strategieontwikkeling en implementatie binnen retail

In 2016 acquireerde Roland Kahn, Jaco Scheffers en Ronald van Zetten de merkrechten en databases van Vroom en Dreesmann. In 2018 trad Alexander van Slooten toe als aandeelhouder, en startte VD.nl

Mijn sessie: Terugkeer van V&D overwegingen en resultaat

Na een concepthouse introductie (FRENDZ, Schoolcampus) de presentatie met de overwegingen die hebben geleid tot de terugkeer van dit eens zo iconische retail-merk.

Sinds september 2018 is de terugkeer van V&D een feit. Niet meer als Bricks maar volledig Clicks. VD.nl is een platform helemaal ingericht naar de interesse  gebieden van de 40 plus doelgroep. Een selectie van de mooiste merken van Nederland. Ter afsluiting deelt Ronald een inzicht in de resultaten tot dusver.

Lees hier waarom we Ronald hebben gevraagd om een keynote presentatie te verzorgen.

Terug naar sprekersoverzicht