Ruben Israël & Dennis van der Meule

Ruben Israël I Luxor Theater Rotterdam &

Dennis van der Meule I Das Buro

Onze sessie in the Design: Luxor Theater; Branding op zijn Rotterdams

Hoe maak je van een theater een merk? Wat is de impact van de juiste branding op je gasten, medewerkers en partners? Hoe bouwen zij mee aan je merk? En welke rol speelt je product hier nog in? Aan de hand van twee spraakmakende en prijswinnende campagnes geven we een inzicht in de succesvolle rebranding strategie van Luxor Theater. Op z’n Rotterdams.

Biografie Ruben Israël

Deze afgestudeerde marketeer en communicatiewetenschapper heeft een voorliefde voor populaire cultuur, maar houdt ook van zeer experimentele kunst. Na banen in direct marketing, internet bubble en een fusieziekenhuis is hij nu één van de succesvolste cultuurmarketeers. Hij won de prijs voor beste cultuurmarketing in 2017, 2011 en 2007. Samen met Das Buro ontwikkelde hij de nieuwe branding en identiteit van Luxor

Biografie Dennis van der Meule

Dennis van der Meule is geboren (3-3-1975) en opgegroeid in Zeeland maar woont al meer dan 20 jaar in Rotterdam. Hij is opgeleid als grafisch ontwerper maar heeft zich de afgelopen 10 jaar ontwikkeld als merkstrateeg. Na een energieke periode bij BNN, waar hij mede verantwoordelijk was voor de identiteit startte hij zijn eigen branding agency in Rotterdam; Das Buro. Hier werken zij met een team van 12 creatieven voor nationale en internationale klanten in de culturele en commerciële sector. (o.a.: Kunsthal, Disney, VTTI, de Meervaart, MEZZ, BNNVARA en Enterprise).

Naast zijn werk bij Das Buro is Dennis druk met het ontwikkelen van een eigen productlijn in strandspeelgoed van gerecycled plastic getiteld: Zsilt. (Waarvan de lancering later dit jaar geplant staat). En staat hij al 8 jaar aan de basis van de leukste en meest succesvolle maandelijkse vrijdagmiddagborrel van Amsterdam: EdelWise.

Dennis werkte als merkstrateeg nauw samen met Ruben Israël aan de rebranding van Luxor theater. Hij is dol op bordspellen.

Terug naar sprekersoverzicht