SPREKERS

Arjan van Hartesveldt

Arjan van Hartesveldt is sinds 2019 Director Client Services bij Team ITG. Samen met zijn team werkt hij aan oplossingen voor klanten: van strategie en design tot aan het bouwen van verrassende omnichannel campagnes die naadloos aansluiten bij de klantwens.

Arjan heeft jarenlange ervaring in de online marketingwereld bij mediabedrijven als Mediahuis en Sanoma. Daar was hij verantwoordelijk voor grote budgetten en zag hij dat deze slimmer ingezet konden worden. Die kennis en inzichten deelt hij graag. Niet alleen op events, maar ook bij Avans Hogeschool waar hij als parttime docent werkt.

Het maximale uit je budget halen vormt voor Arjan en Team ITG een belangrijke drijfveer binnen het creëren van optimale klantstrategieën.

Titel presentatie:Datagedreven engagement in 5 stappen: de ultieme klantreis

Korte omschrijving presentatie: Marktontwikkelingen dwingen ons onze focus te verleggen van third party naar first party data. Arjan laat je zien hoe jij als marketeer op strategische wijze de meest efficiënte kanalen voor jouw campagnes kiest. Hij laat je zien hoe je kan groeien door je te richten op waar je sterk in bent en hoe je afkickt van dure en door derden beheerde marketingkanalen. Je kracht zit in je eigen base, je eigen kanalen en Arjan laat je zien hoe je die kracht kunt benutten.