SPREKERS

Arnold Bax

Traffic Builders

Over Arnold en Traffic Builders 

Arnold is werkzaam bij Traffic Builders als Digital Strategy Consultant. Hij houdt zich in deze functie bezig met de invulling van de digitale marketing strategie en lange termijn plannen van diverse keyaccounts. Dit zorgt voor een grote diversiteit en vraagt om veel marketingkennis: iedere opdrachtgever speelt immers met zijn of haar eigen uitdagingen en doelstellingen. In samenwerking met NIMA heeft hij in het verleden al vaker workshops en strategiesessies gegeven.

Traffic Builders is hét datagedreven full funnel digital marketingbureau. Onafhankelijk, innovatief, transparant en met pure passie voor meetbaar resultaat. Van strategie en media tot creatie en digital analytics. Zo bereik je de juiste doelgroep, op het perfecte moment en met de juiste boodschap in iedere fase van de digitale klantreis.
Met ruim 19 jaar ervaring helpen wij opdrachtgevers met ambitie om maximaal resultaat uit marketing en sales te halen. Zowel nationaal als internationaal, in samenwerking met onze partners in Dall Int.; de alliantie van onafhankelijke digital marketingbureaus in Europa waar Traffic Builders founding member van is. Dit jaar is Traffic Builders genomineerd voor 7 European Search Awards en 2 IAB Programmatic Awards.