SPREKERS

Chantal Oostvogels

Chantal is een marketing & communicatiestrateeg die graag werkt in de verandering binnen een organisatie. Voor een soepel verandertraject zijn strategie en focus het fundament. In strategietrajecten is keuzes maken belangrijk. Zo wordt de focus helder en kun je slimmer uitrollen naar binnen, je organisatie, en naar buiten, je klanten. Het merk kan hierbij worden ingezet als verbindende factor.
Chantal heeft een achtergrond en voorliefde voor bedrijven in de tuinbouw. Ze werkte in verschillende marketing en communicatie rollen bij The Greenery, daarna als zelfstandig marketing en communicatiestrateeg. Momenteel is ze verantwoordelijk maar Global Marketing bij Jiffy.

Titel presentatie: Brand Design als aanjager organisatiecultuur in B2B

Korte omschrijving presentatie: Chantal Oostvogels (Global Marketing Manager Jiffy Products International) en Ruud Boer (directeur/partner Bataafsche Teeken Maatschappij en auteur Brand Design) nemen je mee in de uitdagende wereld van Brand Design in een veranderende organisatie. Ze laten je zien dat Brand Design meer kan zijn dan een mooi plaatje. Bij de Jiffy Group, wereldwijd leverancier van toonaangevende producten voor duurzame plantengroei, zet Chantal Oostvogels het Jiffy Brand in als aanjager voor de organisatieverandering van product driven naar solution sales.