SPREKERS

Ewa Skotnicki

Met meer dan 25 jaar ervaring in marketing en communicatie, versterkt Ewa Skotnicki sinds eind 2018 het Fairphone-team als Head of Brand. Ewa heeft een passie om merken te bouwen en daarmee een betekenisvolle verandering teweeg te brengen in de maatschappij.
Zij heeft haar ervaring opgedaan in verschillende senior marketing- en communicatiefuncties in Telco (KPN, Hi) en de Financiële dienstverlening (SNS Bank, Triodos Bank) zowel in Nederland als in het buitenland (Oekraïne, Polen). Naast haar rol bij Fairphone is Ewa Skotnicki lid van verschillende besturen en jury’s (SAN Accenten, Dutch Sustainable Fashion Week en Sustainable Brand Index Netherlands).

Titel presentatie: Hoe het Nederlandse Fairphone de elektronica industrie van binnenuit verandert

Korte omschrijving presentatie: Marketingeffectiviteit én het maatschappelijk belang hand-in-hand. Ewa Skotnicki van Fairphone laat zien hoe we de snelgroeiende elektronische afvalberg een halt kunnen toeroepen. Als Head of Brand bij Fairphone vertelt Ewa hoe je met een transparant product en effectieve marketingcommunicatie consumenten en de branche kunt verleiden om verantwoordelijker te handelen.