SPREKERS

Frank Tebbe

Frank werd als hoofd communicatie van het Nederlands Rode Kruis voor het eerst gestrikt  als actiecoördinator van Giro555. Nu is hij werkzaam bij de  Koninklijke Jaarbeurs als Head of Corporate Communications en heeft hij zijn eigen bureau. Bij grote (natuur)rampen laten ze alles uit hun handen vallen om een landelijke Giro555 actie op te zetten namens 11 samenwerkende hulp organisaties.

Titel presentatie: Hoe zamelen 11 hulporganisaties in tijden van crisis binnen een paar uur samen zoveel mogelijk geld in voor hulpverlening?

Korte omschrijving presentatie: Het doel van de presentatie is om het uitzonderlijke samenwerkingsmodel achter Giro555 toe te lichten. We willen stil staan bij het belang van samenwerken om impact te realiseren, maar ook bij hoe we er zijn gekomen. In kort zullen we de geschiedenis en noodzaak achter het ontstaan van Giro555 toe lichten. We vertellen hoe 11 hulp organisaties en externen in een korte periode van vaak 2 weken intensief samenwerken. Dit lichten we toe aan de hand van de Oekraïne campagne, die nu nog loopt.