SPREKERS

Frits Gunther

Met meer dan 10 jaar ervaring in internationale B2B marketing rollen is Frits in 2020 de uitdaging aangegaan om bij Boels een nieuw marketingteam op te bouwen. Hierin houdt hij focus op ROMI en de interne organisatie. Als manager van het Europese marketingteam overziet Frits de marketingactiviteiten van 8 verschillende landen, En probeert hij de balans te zoeken tussen een internationale aanpak en lokaal gestuurde activiteiten.

Titel presentatie: B2Boring? Impact en indruk maken op de B2B markt (en je eigen organisatie) doe je zo…

Korte omschrijving presentatie:

“Verhuurbedrijf Boels Rental pioniert in de B2B wereld met een nieuwe positionering waarin mens, uitdaging en de oplossing centraal staan.”

Tom neemt je mee in het verhaal hoe je dit als Communicatie afdeling dit kunt aanpakken in een internationale omgeving en daarbij gedragenheid bij interne stakeholder kunt behouden. En hoe je de positionering kunt communiceren naar de B2B doelgroepen met full-funnel en multi-channel communicatie.

Frits Gunther (Manager Marketing) neemt je vervolgens mee in hoe je de positionering kunt verwerken in innovatieve B2B lead generatie campagnes.