speaker-info

Heleen Rouw

Artis

Heleen Rouw deelt al meer dan 20 jaar kennis en ervaring op het gebied van branding, verandermanagement, marketingcommunicatie en corporate communicatie bij mediabedrijven, filmmaatschappijen, , festivals en culturele instellingen. Resultaatgericht, bruggenbouwer en verbinder puur sang, een open visie met oog voor nieuwe ontwikkelingen, oplossingsgericht en motiverend manager. Direct, doelgericht en duidelijk maar wel diplomatiek en met compassie.

 

Een kort interview met Heleen

Waarom mogen mensen jouw presentatie niet missen?
Voor marketeers is dit een ‘out of the box’ aanpak die je niet vaak ziet. Meestal is men teveel bezig met eigen doelstelling en wil teveel vertalen in communicatie soms ten kosten van sterke boodschap, uniek ontwerp.

Welke lessen kunnen bezoekers volgens jou leren tijdens een bezoek NIMA Marketing Day?
Veel inspiratie op verschillende vlakken om toe te passen in hun werk. Even op afstand kijken naar wat ze in de waan van de dag doen.

Welke recente ontwikkeling in marketing – het vak en de functie – boeit jou momenteel het meest en waarom?
Dynamic pricing, customer journey. Gesegmenteerd marketen, hoe bereik je impact vanuit de steeds meer 1 op 1 benadering van de consument.

Marketeers zijn er in veel soorten, maar wat is dé specifieke eigenschap die iedere marketeer nodig heeft voor succes?
Nieuwsgierig zijn.

Wat is de persoonlijke missie van het merk Heleen Rouw?
Marketing/branding borgen op corporate niveau is essentieel. Vanuit strategische ideeën een goede haalbare vertaling te maken zodat je je doel bereikt. Dat kan alleen als je alle verbanden legt en over ‘hokjes’ heen denkt.

Wat was hét (toevallige) gelukje dat jouw marketingloopbaan een positieve impuls gaf?
Mijn eigen bedrijf starten.

Stel dat je begin twintig zou zijn en opnieuw aan je loopbaan zou beginnen. Bij welk bedrijf zou je solliciteren?
Ik zou voor mezelf beginnen!

Share

Mijn sessies

ARTIS in beeld

Artis

ARTIS in beeld ARTIS, opgericht in 1838, heeft als uitdaging steeds het bestaansrecht te blijven toetsen. Uitgangspunt wat vanaf het begin al gold, natuur is leermeester van kunst en wetenschap, wordt steeds ingevuld naar de tijd waarin we leven. ARTIS is voor velen een dierentuin, maar met haar vele gezichten is het veel meer dan dat.  En dat proberen we ook in ons design te vertellen. Eigen, eigentijds en altijd educatief.

Share
The Design - Powered by Brandnew
MEER LEZEN