SPREKERS

Jesca Dembinski

Jesca Dembinski is Senior Research Consultant in het kwalitatieve team van Ruigrok. Als onderzoeker werkt zij aan het verbinden van twee werelden: die van de klant en de consument. En het liefst doet ze dat door (deelname aan) onderzoek voor iedereen toegankelijk te maken.

Titel presentatie: GEZONDERZOEK: Wat is de invloed van snackable content op social media van kinderen?

Korte omschrijving presentatie:
Van influencers die samenwerken met chipsmerken tot advertenties van bedrijven die pizza’s verkopen. Wat komt er op social media eigenlijk allemaal voorbij aan ongezonde voeding?

JOGG en onderzoeksbureau Ruigrok deden onderzoek naar de social mediatijdlijn van kinderen en jongeren. Ouders keken mee en kregen zo een bijzonder kijkje op de online belevingswereld van hun kind. Wat voor impact heeft al die snackable content? Wat doet dat met zowel kinderen als ouders?

Door dit onderzoek is ongezonde voeding op social media letterlijk in beeld gekomen. In deze presentatie leiden Jasper Oomen (JOGG) en Jesca Dembinski (Ruigrok) je rond door social mediatijdlijnen van kinderen en vertellen zij hoe ze die in beeld kregen. Interessant voor marketeers met én zonder kinderen!