SPREKERS

Karin Veldhuizen

Watersportcamping Heeg

Over Karin en Watersportcamping Heeg

Karin is een intuïtieve ondernemer die gedreven wordt door uitdagingen, beperkingen & creativiteit en daartussen een waardevolle en duurzame relatie zoekt. Samen met een fijn team, ontwikkelen ze hun camping tot een fijn en toekomstbestendig bedrijf waar werken meer op een hobby lijkt te zijn, dan werken!

De camping ligt nog net binnen de bebouwde kom van het toeristische en fotogenieke Friese dorpje Heeg en direct aan het water, met eigen strandje.De eigenaren van de camping en hun medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat hun gasten een onvergetelijke tijd hebben. De persoonlijke aandacht, de opmerkelijke service en sfeer, maakt dat je je hier snel welkom en verwent voelt.

Omdat Karin een allergie voor saai heeft, is zij altijd maar opzoek naar hoe het beter en anders kan. Dit heeft al tot heel veel spraakmakende projecten geleid en misschien nog wel belangrijker, tot een heel fijne gasten populatie. Van die gasten die in basis zomaar hun vrienden zouden kunnen zijn. Die gasten zijn vervolgens hun ambassadeurs geworden.