SPREKERS

Lisa van den Berg

Lisa van den Berg is Director Marketing bij NorthC Datacenters, een internationaal opererende datacenterdienstverlener met zijn oorsprong in Nederland. Van den Berg is een van de sprekers tijdens de 7e editie van Nima Marketing Day op donderdag 15 juni 2023 in DeFabrique in Utrecht.

‘Ik ben verantwoordelijk voor de internationale merkpositionering, marketing- en communicatiestrategie en geef leiding aan een internationaal team van marketingmanagers en marketingspecialisten, waarmee ik samen het merk NorthC bouw en versterk.

Titel presentatie: Complete rebranding in 6 weken!

Korte omschrijving presentatie:
De datacenterbedrijven The Datacenter Group en NLDC gingen in 2020 verder onder de nieuwe naam NorthC Datacenters en hoe zet je als B2B-bedrijf een heel nieuw merk in de markt? En hoe zorg je er vervolgens voor dat klanten en prospects je daarna ook meteen weten te vinden? Van de kleurstelling binnen de panden, de nieuwe logo’s op de muren en het binnen no-time bovenaan de zoekresultaten in Google komen; NorthC werd na een ingrijpende rebranding binnen 6 weken een vertrouwde naam in de sector. Bovendien wordt deze rebranding nu als blauwdruk gebruikt voor verdere expansie in Europa.