SPREKERS

Marc Nieman

Wemanity

Over Marc en Wemanity
Na ruim 20 jaar ervaring in zakelijke dienstverlening is het Marc zijn passie om teams en organisaties te ondersteunen bij het versterken van hun CX. Dit kan alleen door op een andere manier te werken, niet meer in losstaande silo’s (afdelingen), maar SAMENWERKEN met de juiste professionals om waarde te verzorgen.

Om de brug te slaan van idee naar strategie en praktische uitvoering (in organisatie en gedrag) maakt hij gebruik van het Agile gedachtengoed en een breed scala aan methoden die enerzijds traditioneel aan Agile gekoppeld worden (Scrum, Kanban, SaFe), maar anderzijds ook lang bestaande methoden als Design Thinking, A/B testen, Journey mapping, Lean StartUp, etc. Dit wordt gekoppeld aan een gezond kritische blik om het doel (waarde) boven methode te blijven stellen.

Wemanity ondersteunt organisaties bij hun transformatie naar toekomstbestendige organisatie, waarbinnen mensen hun kennis, ervaring en motivatie maximaal in kunnen zetten. Zij doen dit d.m.v. training, coaching en kennisdeling, gebaseerd op onze diepgaande en brede ervaring van 500+ medewerkers in Europa, Noord Amerika en Azië.