SPREKERS

Marcel Bergen & Wilbert Savonije

Berg & Partners

Over Marcel, Wilbert en Berg & Partners
Marcel van Bergen (1970) behaalde zijn bachelor personeel & organisatie bij Fontys en volgde via Erasmus de ‘courses’ Strategic Management, European Management en International HRM aan de South Bank University in Londen. Enkele jaren later volgde hij de postdoctorale opleiding ‘Executive Master of Management and Organization’ aan TIAS Business School. Voordat hij Berg & Partners oprichtte was hij bijna 7 jaar verbonden aan de brede adviesorganisatie Witlox Van den Boomen. Eerst als initiatiefnemer en aandeelhouder van de organisatie-adviestak, later als kantoorpartner.

Als founder/managing partner van Berg & Partners is Marcel verantwoordelijk voor de directie- en managementvraagstukken. Hij ontwikkelt, begeleidt en realiseert leiderschap- en cultuurveranderprogramma’s om directie, management en medewerkers, vanuit eigen inzicht en bewustwording, effectiever bij te laten dragen aan de realisatie van de organisatiestrategie. Zijn werkwijze: intensief betrokken, verbindend, liefdevol confronterend, inspirerend, verrijkend en verfrissend.

Wilbert Savonije (1965) is afgestudeerd bedrijfseconoom met specialisaties in Strategie & Marketing. Hij heeft de reguliere commerciële loopbaan doorlopen in FMCG van Productmanager naar Salesmanager naar Business Unit manager. Inmiddels is hij als ondernemer meer dan 20 jaar actief in het begeleiden van (internationale) organisaties op het grensvlak van Leiderschap ontwikkeling en Business Development. Als partner en co-owner is hij verbonden aan Berg & Partners waar hij – vanuit zijn rol als organisatieadviseur, trainer en coach – leiderschap- en verandermanagement programma’s ontwerpt en realiseert om directie, management en medewerkers vanuit eigen inzicht en bewustwording bij te laten dragen aan de realisatie van de organisatiestrategie.  “Binnen beginnen is buiten winnen” inspireert hem om denkend vanuit huidige en toekomstige klanten kritisch te kijken naar de interne organisatie.