SPREKERS

Martijn Vinke

TRIBOO

Over Martijn en TRIBOO

Martijn Vinke is mede oprichter en directeur van TRIBOO. Het bedrijf dat van waardeloos afval, waardevolle kantoorinrichting maakt. In vier jaar tijd is TRIBOO uitgegroeid tot het circulaire merk in de kantoor meubelmarkt en genomineerd voor een scala aan awards. En dat allemaal met een marketingbudget van 0 euro.

Dat komt niet doordat Martijn zo ervaren is in de branche. Sterker nog, als psycholoog is hij dit pad op gedwaald vanuit een drang om een betekenisvol bedrijf te bouwen. Maar voor radicale veranderingen heb je soms mensen nodig die geen idee hebben wat er fout kan gaan.

‘Wij zorgen dat grondstoffen nooit meer verloren gaan. In alles wat we doen bouwen we aan harmonie tussen mens en natuur. We doen dit door verantwoordelijkheid te nemen. We zetten revolutionaire innovaties in beweging om maximale impact te maken.’ TRIBOO doet wat niemand mogelijk achtte. Oude koelkasten, stofzuigers en papierafval omtoveren tot spraakmakende meubels waar alle grote bedrijven van Nederland aan willen werken.