SPREKERS

Monique Kemperman

Monique is bij Bloemenbureau Holland verantwoordelijk voor consumentencommunicatie en daarnaast is zij verantwoordelijk voor het initiëren en laten uitvoeren van consumentenonderzoeken. De resultaten van deze onderzoeken worden deels gebruikt om de communicatie richting de consumenten te verbeteren en nieuwe inzichten te verkrijgen, anderzijds worden de uitkomsten gedeeld met de kwekers en handelaren in de sierteeltsector zodat  zij ok weten wat er bij de consument leeft en speelt.

Titel van de presentatie: Verduurzaming in de sierteeltsector – hoe raak je bij consumenten de juiste snaar?

Korte beschrijving van de presentatie:
Lieke en Monique laten tijdens deze sessie zien hoe ze slim gebruik maken van consumenteninzichten om op een passende manier te communiceren over de positieve duurzaamheidsontwikkelingen in de sierteeltsector.

Bloemenbureau Holland en Kantar deden gezamenlijk onderzoek naar de perceptie van consumenten over duurzaamheid in deze sector en hun overwegingen hierbij. Deze inzichten worden nu gebruikt om de sector te helpen begrijpen hoe ze duidelijk en effectief kan communiceren over duurzaamheid naar de consument. Mis deze kans niet om te leren hoe deze experts tot relevante inzichten zijn gekomen en hoe deze inzichten strategisch worden ingezet!