SPREKERS

Richard de Hoop

Als spreker over samenwerken en veerkracht in organisaties noemen klanten hem een echte professional. Gepassioneerd, enthousiasmerend, onnavolgbaar en iemand die in staat is om serieuze inhoud op een luchtige manier over te brengen.

Als ondernemer heeft hij sinds 1991 een 4-tal bedrijven in de HRM dienstverlening opgezet en 2 daarvan succesvol verkocht. Vanaf 2020 is hij als no-sweat partner betrokken bij 2 start-ups. De een met inmiddels 40 medewerkers en de andere met nu 15 professionals aan boord. Met muziek als metafoor inspireert hij organisaties om meer te halen uit de samenwerking en al “jammend” wendbaarder en futureproof te worden.

Titel presentatie: Van klassiek naar jamming

Korte omschrijving presentatie:

Tijdens deze keynote neemt Richard jullie mee in de wereld van wendbaarheid, verandering en samenwerking.  Let’s get futureproof and start jamming! Shi(f)t happens of we de dingen plannen of niet.

Waar het in de klassieke muziek draait om “operational excellence” moeten we nu snel reageren op de veranderingen in onze omgeving. Daar komt “Jamming” om de hoek kijken. Bij jamming maken we veel meer gebruik van elkaars talenten.

Met muziek als metafoor laat Richard in deze presentatie zien hoe jullie de stap van klassiek naar jamming kunnen maken want in de “jams” maken we samen toekomstmuziek, onze nieuwe klassiekers!