SPREKERS

Wilco Wigboldus

Als Research Consultant helpt Wilco al ruim 5 jaar organisaties met het onderzoek om merken te bouwen en onderhouden. Hierbij hebben de boeken van professor Byron Sharp een aantal jaar geleden zijn aandacht getrokken en zijn we veel onderzoek gaan doen gebaseerd op dit gedachtegoed.

Hij krijgt energie van het meedenken met organisaties hoe we het merk een boost kunnen geven. Van huis uit ben is hij een kwantitatief onderzoeker die graag in de cijfers duikt, maar de afgelopen jaren gaat hij ook graag met allerlei doelgroepen in gesprek om interessante insights boven tafel te krijgen. Zijn studie marketingmanagement helpt om in het traject ook te kunnen meedenken over de vertaling van inzichten naar acties.

Titel presentatie: Strategisch Brand Asset Management: alles wat je moet weten om de herkenning van jouw merk te vergroten en je merkcommunicatie te versterken.

Korte omschrijving presentatie: 
Distinctive Brand Assets zijn key om je merkherkenning te vergroten en je merkcommunicatie maximaal te ondersteunen. Blauw heeft als enige de DBA benchmark ontwikkeld en deelt unieke merkoverstijgende inzichten over Distinctive Brand Assets.

In deze presentatie krijg je antwoord op de vragen:

  • Wat zijn Distinctive Brand Assets precies en waarom zijn ze voor jou belangrijk?
  • Welke Distinctive Brand Assets hebben meer (en minder) impact en waar houden succesvolle merken zich mee bezig?

Hoe werk je toe naar Strategisch Brand Asset Management voor maximale ondersteuning in het bouwen van je merk?