NIEUWS

Vincent Karremans: ‘Online events werken waanzinnig goed’

21 juli, 2020

Vincent Karremans (33) is medeoprichter van banenplatform Magnet.me. Op NIMA Marketing Week komt hij spreken over de vraag waar volgens hem iedere marketeer tegenaan loopt: hoe maak ik van iets saais iets cools? ‘En ik beloof je, er valt ook wat te lachen.’

Wat is het laatste nieuws bij Magnet.me?
We zijn sinds kort bezig met het organiseren van online career events en het is waanzinnig om te zien hoe goed dat werkt. Bovendien biedt het veel voordelen ten opzichte van fysieke carrière-evenementen, zoals geen reistijd en gewoon in je trainingsbroek met werkgevers kunnen spreken. Sterker nog: uit onderzoek blijkt dat ruim 52% van de deelnemers aan ons eerste online event vindt dat fysieke events niet meer hoeven terug te komen.

Voor welke marketinguitdaging staat Magnet.me op dit moment en welke rol speel jij daarin?
We willen onafhankelijk van betaalde advertising-kanalen worden, daar ben ik nu zelf druk mee bezig.

Nima Marketing Week vindt dit jaar zowel live als online plaats. Wat vind je van deze opzet?
Echt prima; online events werken goed in mijn optiek en bieden ook veel voordelen. Door het te combineren met live pak je the best of both worlds.

Waarom doen bezoekers er verstandig aan naar jouw talk te komen?
Wij zijn een van de weinige marketingadviesbureaus die komen spreken over een probleem dat iedere marketeer tegenkomt: hoe maak ik van iets saais iets cools? En ik beloof je, er valt ook wat te lachen.

Welke andere talk zou je willen aanbevelen en waarom?
Die van Jortijn Bijl van Afas. Een waanzinnig bedrijf en Jortijn is echt een expert op het gebied van employer branding.

Hoelang blijf je op de borrel na afloop hangen?
Zolang de bitterballen warm zijn.

Bron: Marketingtribune.nl