Nima Marketing Day op 9 september zal net als de jaargangen vóór corona worden opgediend als een marketingfestival waar de marketingspecialisten en ondernemers met de vingers aan de knoppen een hoofdrol spelen.

Na een geslaagde ‘corona-editie’ met beperkte aantallen bezoekers en verspreid over drie dagen in september 2020 is er getwijfeld over de aanpak voor 2021. Wordt de vijfde Nima Marketing Day weer een echte live marketingdag of een editie verspreid over verschillende dagen? De kogel is door de kerk. Het wordt weer een eendaagse bijeenkomst waarin de smaakmakers uit het vak komen vertellen op welke wijze ze hebben kunnen bijdragen aan het succes van hun bedrijven en organisaties.

Echte verhalen over echte marketinguitdagingen die soms geweldig uitpakken en soms wat minder, maar waar je altijd iets van opsteekt. De thematracks zijn net als ‘voor corona’ verdeeld over tien zalen met een capaciteit van 100 bezoekers per zaal, waarbij uiteraard wordt uitgegaan van een redelijk genormaliseerde situatie voor live events na de zomer.

Heb je de NIMA Marketing Week 2020 gemist? Bekijk hier meer dan 40 sessies terug.

Bekijk de sessies
Bekijk hier de foto’s van de #NMW

Wat kun je zoal verwachten?

Bekijk programma

Sprekers

Aan het begin en aan het eind van de Marketing Day is er een key note-spreker, tussen die twee key notes kunnen bezoekers in vijf tijdslots en verdeeld over tien zalen een keuze maken uit evenzovele actuele marketingthema’s: van diepe marketingstrategie tot slimmigheidjes in de marketingexecutie. Marketeers spreken over hun opgedane ervaring tot beroepsgenoten uit de marketingpraktijk.

Bekijk alle sprekers

Altijd al willen weten…

  • Hoe creativiteit en een intelligente campagnestrategie bijdragen aan marketingsucces
  • Hoe haal je bruikbare inzichten uit je data. Welke voorspellende analyses kun je hierop loslaten
  • Inzichten over de beleving van consumenten, hun wensen, dromen en verlangens
  • Welke zichtbare en onzichtbare touch points doet een klant aan tussen ‘kennen’ en ‘kopen’.
  • Wat andere merken in hun digitale gereedschapskist hebben?

Tijdens de NIMA Marketing Day krijg je antwoord op bovenstaande vragen én meer. Laat je kennis groeien én je netwerk ook!

Learn more

NIEUWS

IMPRESSIE NIMA MARKETING DAY

Bezoekers over NIMA Marketing Day

De dag verliep vlot, aan alles was gedacht. Van lichtgevende letters achter de breakdancers tot leuke 'exclusieve' workshops tot leuke sprekers. De zalen waren goed aangegeven, de spreker 's ochtends opende de dag op leuke ludieke wijze met zijn presentatie.

Bezoeker

Marketing Day 2019 zat van A tot Z goed in elkaar en was prima geregeld. Één grote golf van kennis, collega-marketeers, het vak vieren en ervaringen delen. Een mooi persoonlijk ijkpunt van ‘hoe zit ik er in en whats in & new for me!’

Bezoeker
Bekijk de foto's van editie 2019

twitter @NIMAMD