Programma

Tracks - uitleg

Beweeg je muis over de track om uitleg te krijgen over de track.


THE MANAGER Presentaties en praktijkverhalen over new marketing management, multidisciplinaire teams, inclusive leadership, strategic management, hr en veel meer.
THE ACADEMY Proeflessen, stoomcursussen, permanente educatie en alles wat je wil weten over een leven lang leren in het mooiste vak ter wereld.
THE BRAND Over merken en merkenmanagement, love- en hatebrands, positioneren en herpositioneren, over merkwaarden en de waarde van merken.

Powered by - BVH
THE STORY Presentaties en cases over contentmarketing, story telling, copy writing, conversation management en de vraag waar communicatie en journalistiek ’marketing’ worden.

Powered by - Lemon Scented Tea
THE DESIGN Design geldt als de verbeelding van het merk, maar ook als krachtige marketingtool. visual identity, design thinking, persuasion design, productdesign, online design & usability.

Powered by - Brandnew
THE WEIRD Zonder de paradijsvogels van het vak zou disruption niet bestaan, was agile een Italiaans woord voor alert en belden we nog altijd met een Nokia. Waar marketing de grenzen opzoekt, wordt het échte verschil gemaakt. Be inspired!

Powered by - Giesbers
THE MEDIA The medium is the message én de speeltuin van iedere marketeer. Laat je bijpraten door de voorlopers, smaakmakers, trendvolgers in media en maak zelf afwegingen.

Powered by - PauwR
THE CUSTOMER Alles over de klant, de lead, de prospect, de Customer Journey, ondernemen met de klant als middelpunt, het overtreffen van verwachtingen en het verschil tussen mensen en klanten.

Powered by - IBM
THE YOU Een track geheel gevuld met tips, tricks en insights over jouw leven en jouw vak: personal branding, het nieuwe werken, arbeidsmobiliteit, permanente educatie en de wegen naar loopbaanverlichting.
THE TOOLS Als marketeers werden opgeleid als een timmerman, zouden ze binnen vijf jaar geen stuk gereedschap uit hun studietijd nog herkennen. Wat kan en wat wordt er binnen afzienbare tijd mogelijk met martech, CRM, Data, bots & AI, VR?

Powered by - Kaliber

Filter op:Share