Welkom op het grootste marketing festival van Nederland!

Georganiseerd door:

Op 15 juni 2023 organiseren NIMA en MarketingTribune de zevende NIMA Marketing Day. De NMD is hét grootste marketing festival van Nederland. Hier pakken marketingprofessionals zélf de hoofdrol en het podium. Deskundige sprekers delen graag met jou hun eigen verhalen over marketinguitdagingen, hun successen en nederlagen. Hoe dan ook, inzichten en ervaringen waar jij als vakgenoot altijd weer slimmer en beter van wordt.

Tijdens Nima Marketing Day geven namelijk maar liefst zeventig marketingcollega's acte de presence, verdeeld over tien zalen. Een enorme hoeveelheid kennis, voor ieder wat wils. We starten en eindigen de dag met een inspirerend en smaakmakende plenaire sessie in de Copra loods. Nieuw op NIMA Marketing Day is dit jaar de bekendmaking van de winnaars van de NIMA Marketingprijzen. De genomineerde bedrijven worden in drie categorieën gekozen en zij zullen op NMD hun verhaal doen.

NMD neemt een bijzondere positie in te midden van andere marketingevents die meer rond thema’s worden georganiseerd. Op 15 juni staat op NMD vooral de brede reikwijdte van het totale marketingvak centraal, dus van data driven marketinganalyse tot de inzet van neuromarketing en van verpakkingsdesign tot TikTok-virals. Alles kan voorbij komen, zolang het doel maar marketingsucces is.

1000+

Like-minded marketing professionals

50+

Sprekers van topmerken

30+

Toonaangevende sponsoren

1

Inspirerende dag

Bestel tickets

Hoofdsponsor:

Sponsors:

CONTENT

Lees meer over de sprekers en topics van #NMD23

Nationale Marketing Benchmark 2023

Objective Platform gaat als derde partner deelnemen aan de Nationale Marketing Benchmark naast initiatiefnemer marketingconsultancy Mark Stronger en bestaande partner SRM Opleidingen en Trainingen. De... lees verder »

Neeltje Martens, Consumer Insight & Experience Manager Kruidvat & Trekpleister bij AS Watson, en Jori van de Spijker, Global Managing Consultant DVJ Insights, verzorgen samen... lees verder »

Ilse Van Dyck is CMO bij e-commercebedrijf in natuurlijke en gezonde voeding Pit&Pit. Zij is een van de sprekers tijdens de 7e editie van Nima... lees verder »

NIMA Marketing Day