SPREKERS

Stefan Peters

Stefan Peters heeft een passie voor innovatie en het challengen en motiveren van teams in organisaties. Innovatie en sensory branding komen in zijn projecten altijd samen want een goede innovatie slaagt alleen met een goede sensory branding.

Stefan is 3,5 jaar werkzaam bij Haystack Consulting en werkte daarvoor bij GfK en KPN. Hij is verantwoordelijk voor de Nederlandse organisatie en werkt onder andere voor klanten als Unilever, Lamb Weston, McDonalds en ABN AMRO. Recentelijk heeft hij ook het innovatiespel treasure hunt ontwikkeld.

Titel van de presentatie: The Art and Science of Sensory Branding

Korte beschrijving van de presentatie: Deze presentatie staat in het teken van Sensory Branding. Oftewel het belang van het op een consistente wijze maximaliseren van alle 5 de zintuigen (brand distinctive assets) in je product/dienst/campagne om zo je merk te laten groeien in de hoofden en harten van je klant.
Ronald Laan en Stefan Peters van Haystack Consulting zullen jullie meenemen in een verhaal over de zintuigen met inspirerende en uiteraard voelbare, proefbare en geurende cases van merken uit binnen- en buitenland. En Nee, dit betreft niet alleen de sector FMCG…