SPREKERS

Yvonne Nassar

Yvonne Nassar werkt sinds januari 2021 bij het Van Gogh Museum en is als managementteamlid verantwoordelijk voor de Groep Marketing & Communicatie. De afdelingen Brand, Insights, Digitaal, Corporate Communicatie & PR en Evenementen zijn hier onderdeel van.

Zij was hiervoor head of customer strategy & marketing bij RAI Amsterdam, waar zij de marketing- en innovatieafdeling heeft opgezet. Daarvoor werkte zij onder meer als marketing director Europe bij Dolce Hotels & Resorts vanuit Parijs.

Haar persoonlijke missie is mensen verbinden om duurzame groei te stimuleren, voor een kleurrijke toekomst voor iedereen.

Nieuwe generaties inspireren. Van groei naar impact.
Met ruim 200 schilderijen, bijna 500 tekeningen en bijna alle brieven beheert het museum de grootste verzameling werken van Vincent van Gogh ter wereld. De missie: het inspireren van een divers publiek met het leven en werk van Vincent van Gogh en zijn tijd. Yvonne zal in haar sessie delen hoe het museum een jongere doelgroep en nieuwe generaties museumbezoekers aantrekt. Ze neemt je mee in de marketing & communicatie uitdagingen en aanpak. En hoe het museum impact wil maken.